«Ξεπαγώνει» το «Your Face Sounds Familiar»

17:18 - 8 Νοεμβρίου 2023

 Τα ραντεβού με την παραγωγή και ποια «κλειδώνει» για παρουσιάστρια του σόου στον ΑΝΤ1

Σε ανασχεδιασμό του προγράμματός του προχωρά ο ΑΝΤ1 μετά τις διοικητικές αλλαγές και την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος γενικό διευθυντή προγράμματος του σταθμού Τζώρτζη Ποφάντη. Όπως όλα δείχνουν, η τύχη ενός νέου κύκλου του «Your Face Sounds Familiar» θα κριθεί από την τελική σύνθεση της ομάδας των παικτών. Σε απλά ελληνικά, εάν το κανάλι του Αμαρουσίου μείνει ικανοποιημένο με τη δημιουργία του τιμ, το πρότζεκτ θα πάρει το «πράσινο φως» από τους αρμόδιους και έπειτα θα προχωρήσει προς υλοποίηση. Επ’ αυτού, τα πρώτα ραντεβού έχουν ήδη ξεκινήσει.

Και ποιοι είναι αυτοί που ήδη έχουν δεχθεί πρόταση συμμετοχής; Ο τραγουδιστής Πέτρος Πυλαρινός των Alcatrash, η αδελφή του Πέτρου Ιακωβίδη, Μορφούλα Ιακωβίδου -που με τη σειρά της επαγγέλλεται τραγουδίστρια-, ακόμα μία ερμηνεύτρια, η Άσπα – αδελφή του αδικοχαμένου Mad Clip. Επίσης, η Ματίνα Νικολάου που για χρόνια παρακολουθούσαμε ως «Βάνια» στο «Καλό μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά, η Πέννυ Μπαλτατζή, αλλά και η γουρλού και, ως γνωστόν, επίσης τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη. Ωστόσο «παίζει» να δούμε στους δέκτες μας και ένα (φημολογούμενο) ζευγάρι: τους τραγουδιστές Γιώργο Λιβάνη και Ανδρομάχη, που την προηγούμενη Κυριακή έκαναν κοινή εμφάνιση στο κλαμπ όπου εμφανίζεται εκείνος. Δημοσιοποίησαν κιόλας στα social σχετική λήψη.

Όσο για το ποιος θα πάρει το «πηδάλιο» της παρουσίασης, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στη μετά Μαρία Μπεκατώρου εποχή «κλειδώνει» η Μπέττυ Μαγγίρα. Είναι δε πολύ πιθανό ανάμεσα στα μέλη της κριτικής επιτροπής να δούμε και την αδελφή της, Ματθίλδη. Αλλά ακόμα έχουμε καιρό. Μέχρι να οριστικοποιηθεί η σύνθεση, να αποφασίσει ο ΑΝΤ1 ότι είναι όπως «χρειάζεται» προκειμένου να πετύχει -και τηλεθέαση και διαφημίσεις-, πολλά μπορεί να αλλάξουν. Σημειώνουμε ότι το «Your Face Sounds Familiar» είναι προσαρμογή του ισπανικού «Tu Cara Me Suena» που ξεκίνησε το 2011 και έχει προβληθεί σε 42 χώρες παγκοσμίως. Στις περισσότερες με επιτυχία.